Colectare deseuri electrice si electronice | DEEE

Debarasare si Colectare deseuri electrice si nu numai

 

Servicii colectare produse electrice casate, nefunctionale, uzate moral, din Bucuresti, Arges si vecinatati.

Colectam si alte tipuri de deseuri pe care le-ati putea detine: mobilier institutii, produse material plastic, maculatura, deseuri birotica (toner, cartuse cerneala, role fax), deseuri industriale, componente, cabluri, echipamente de climatizare, de comunicatii, alte deseuri metalice si nemetalice, etc.

Contactati-ne chiar si pentru o simpla intrebare si ne vom stradui sa va ajutam...

Afla mai multe

Colectarea se efectueaza selectiv pe tipuri de deseuri, periculoase sau nepericuloase, conform Codificarii din legislatia interna, in containere metalice de diferite capacitati, in functie de categoria de deseu. 

Aceasta activitate consta in preluarea de la sursa, generator de deseuri - persoana fizica sau juridica- a DEEE-urilor in vederea tratarii si reciclarii acestora pentru asigurarea unui mediu ambiant curat si sanatos. 

Societatea asigura incarcarea, manipularea, intocmirea documentelor de expeditie, transport si receptie pe diferite categorii de deseuri electrice si electronice; toate aceste operatii sunt in sarcina societatii noastre si au caracter GRATUIT pina la data de 31.12.2009, dupa care -conform legii- vor fi suportate de generatorul de deseuri. Activitatea de colectare este permanenta si se excecuta cu promptitudine in 24 de ore de la primirea comenzii de la sursa, fie persoana fizica sau juridica. 

Recomandam detinatorilor de deseuri sa lanseze comenzi atunci cand stocurile existente la sursa sunt considerate acoperitoare a costurilor de preluare si transport ale colectorului. Se pot prelua cantitati minime de la 200kg.

Union Dynamic preia si cantitati mai mici in termen de 5 zile, in acest interval existind posibilitatea de a se primi noi comenzi in zona, pentru eficientizarea costurilor de transport. 

Dorim sa devenim LIDERI in a va asigura un habitat CURAT si SANATOS. Efortul Dvs este minim: un email, fax, sau un simplu telefon. 

Ai SURSE DE POLUARE in preajma? Nu le arunca la gunoi! E INTERZIS!

Union Dynamic le preia GRATUIT! Suna-ne si venim....